Крушево домаќин на 16то светско првенство во параглајдерство

BLANIK Купа 2016: Марјан Ивановски од АК Штип беше апсолутен победник
септември 6, 2016
Инфо
ноември 17, 2017

Крушево домаќин на 16то светско првенство во параглајдерство

На последната пленарна седница на CIVL (комисијата за слободно летање при ФАИ) во Салзбург беше донесена одлука Крушево да го организира следното 16 то по ред светско првенство во параглајдинг.