На последната пленарна седница на CIVL (комисијата за слободно летање при ФАИ) во Салзбург беше донесена одлука Крушево да го организира следното 16 то по ред светско првенство во параглајдинг.

февруари 25, 2017
Logo 16PG_World_final

Крушево домаќин на 16то светско првенство во параглајдерство

На последната пленарна седница на CIVL (комисијата за слободно летање при ФАИ) во Салзбург беше донесена одлука Крушево да го организира следното 16 то по ред […]
февруари 17, 2017
oglas

Оглас

ОГЛАС за пројавување на интерес на кандидати за позицијата Генерален секретар во Воздухопловната Федерација на Македонија: Кандидатите треба да поседуваат: Диплома за завршено средно образование или […]