Регистрација на тимови
мај 7, 2014

2015 пред Европскиот

Пред Европскиот шампионат беше голем успех. Многу задоволни пилоти, семејства, пријатели, како и персонал, голем летање услови, партии и што е најважно – нема поплаки, направени конкуренцијата е толку голема како што беше.

Конечните резултати се како што следува:

Флекс крилја:

Елио Cataldi (ITA)
Suan Selenati (ITA)
Балаш Ujhelyi (унгарски)
Цврсти крилја:

Тим Грабовски (GER)
Патрик Chopard (FRA)
Антон Raumauf (AUT)
Ние би сакале да се заблагодарам на сите кои учествуваа, пилотите, семејства и пријатели, организаторите, персонал и други кои придонесоа оваа конкуренција успех. Се надеваме дека сите сте задоволни, задоволни со резултатите, и што е најважно –

Се надеваме дека ќе се видиме сите следната година на Европската висат плови првенство во 2016 година!