Пред Европскиот шампионат 2015 Рака плови и словенечкиот државјанин

Пререгистрација отворени
септември 6, 2014
BLANIK Купа 2016: Марјан Ивановски од АК Штип беше апсолутен победник
септември 6, 2016

Пред Европскиот шампионат 2015 Рака плови и словенечкиот државјанин

Конкуренција на пред Европскиот висат плови е да се одржи на втори август 16-23, 2015. Неговата цел е да обезбеди фер и безбедни услови за летање за сите пилоти, тест на организација, локација и дисциплина кои ќе ја формираат Европската плови првенство Ханг следната година, и зајакнување на пријателството меѓу пилотите и народи.


На натпреварот важеше само ако има две валидна задачи за време на траењето на конкурсот.

Следниве награди беа доделени на натпреварот:

I. 3 Најдобрите пилоти во висат плови класа I 
II. 3 Најдобрите жени пилоти во висат плови класа I (ако најмалку 5 учесници)
III. 3 Најдобрите пилоти во висат плови класа V

Во прилог резултати за конкуренција

Задача 1 - 126 километри - Трка на резултатите цел _ 2015 висат плови пред-европски и словенечки државјани _ Airtribune

Сними го документот

Задача 1 - 146 километри - Трка на резултатите цел _ 2015 висат плови пред-европски и словенечки државјани _ Airtribune

Сними го документотЗадача 4 - 106 км - Трка гол _ _ 2015 резултати конкуренцијата висат плови пред-европски и словенечки државјани _ Airtribune

Сними го документот