Локалните прописи одобрени
мај 8, 2014
Пред Европскиот шампионат 2015 Рака плови и словенечкиот државјанин
март 17, 2016

Пререгистрација отворени

Регистрација за 19 европски Класа 1 и 7-та светска класа 5 висат плови првенство, што ќе се одржи помеѓу 16-ти и 30-ти јули 2016 година во Крушево, Македонија, сега е отворен. Организаторите успешноста и XSC спортски клуб, би сакал да прашам сите NACs заинтересирани за учество на овие настани, да ги регистрираат своите национални тимови со користење на овој формулар за регистрација.

Ве молиме испратете ги исполни форма на следната е-маил адреса: registration@hgeu2016.mk. По добивањето на регистрација ние ќе го испрати е-мејл потврда.

Можете да се регистрирате вашиот национален тим и сите дополнителни пилоти кои би можеле да бидат вклучени во случај на празни места ќе станат достапни.

Процесот на регистрација е отворен до 15 АПРИЛ 2016.

Работи што треба да се земат предвид:
1. Ве молиме прочитајте ги одобри локалните регулативи во однос на големината на тимот, регистрација и процесот на распределба детали, итн
2. Ние ќе објавува податоците за регистрација на веб страната по должината на процесот, така што ќе се информираат за статусот на целокупната регистрација.
3. Во текот на процесот на регистрација / распределба, со цел да се задржи рационализација, ние би сакале да ја користат тим лидери како Единствената точка на контакт (за администрација и цели, за доставување на бараните податоци, процесот на исплата и сл.) Раководителот на тимот треба да ја координира Националниот прашања, ако ги има. Се разбира, ние останува на располагање за сите информации и помош за сите пилоти, како и.
4. Откако процесот на распределба е завршена, секој пилот, ќе биде побарано да се регистрирате неговите / нејзините индивидуални податоци (броеви за контакт, видови едрилица / бои, итн) во / живеат систем пилот регистрација следење.
5. процесот на регистрација завршува на 15 април 2016 година.
6. Ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате за сите информации што ви требаат.

Се надевам да се види на сите вас во прекрасниот Крушево, ова лето.

XSC Спорт Клуб