ОГЛАС за пројавување на интерес на кандидати за позицијата Генерален секретар во Воздухопловната Федерација на Македонија:

Кандидатите треба да поседуваат:

  • Диплома за завршено средно образование или диплома за завршено високо образование без ограничувања кон областа на студии.
  • Одлично познавање на англискиот јазик.
  • Одлични комуникациски вештини и вештини за пишување, работа на компјутер и познавање на Мајкрософт Офис апликациите и користење на социјалните мережи.
  • Искуство во области на воздухопловството ќе се смета за предност.

Каква личности треба да биде кандидатите:

  • Посветени на работата, амбициозни, упорни и темелни
  • Личности со висок личен интегритет.

Kандидатите да испратат CV најдоцна до 28.2.2017 на мејл на ВФМ: aero.mkd@gmail.com