Крушево домаќин на 16то светско првенство во параглајдерство

oglas
Оглас
февруари 17, 2017

Крушево домаќин на 16то светско првенство во параглајдерство

Logo 16PG_World_final

На последната пленарна седница на CIVL (комисијата за слободно летање при ФАИ) во Салзбург беше донесена одлука Крушево да го организира следното 16 то по ред светско првенство во параглајдинг.