Интересни Новости

Пред Европскиот шампионат беше голем успех. Многу задоволни пилоти, семејства, пријатели, како и персонал, голем летање услови, партии и што е најважно – нема поплаки, направени конкуренцијата е толку голема како што беше.

Конечните резултати се како што следува:

Флекс крилја:

Елио Cataldi (ITA)
Suan Selenati (ITA)
Балаш Ujhelyi (унгарски)
Цврсти крилја:

Тим Грабовски (GER)
Патрик Chopard (FRA)
Антон Raumauf (AUT)
Ние би сакале да се заблагодарам на сите кои учествуваа, пилотите, семејства и пријатели, организаторите, персонал и други кои придонесоа оваа конкуренција успех. Се надеваме дека сите сте задоволни, задоволни со резултатите, и што е најважно –

Се надеваме дека ќе се видиме сите следната година на Европската висат плови првенство во 2016 година!

мај 6, 2014

2015 пред Европскиот

Пред Европскиот шампионат беше голем успех. Многу задоволни пилоти, семејства, пријатели, како и персонал, голем летање услови, партии и што е најважно – нема поплаки, направени […]